Vraag gratis een offerte op maat aan

Stel hier uw droombed met advies samen. Klik hier

Gezond en comfortabel slapen gaan hand in hand

6 juni 2017

Gezond en comfortabel slapen gaan hand in hand

Iedereen is weleens geïrriteerd als ’s morgens de wekker afgaat. Vooral als je minder goed geslapen hebt. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals een slecht matras of hoofdkussen. Een paar tips om gezond en comfortabel te slapen, vind je hier!

Gezond slapen begint bij droog en ergonomisch slapen

Tijdens je slaap verlies je vocht. Dat is heel normaal, omdat je lichaam op die manier zijn temperatuur regelt. Vooral in de zomer, wanneer de nachten warm zijn en je meer zweet, kan het bed ‘s morgens weleens klam aanvoelen. Een matras en beddengoed die het vocht goed afvoeren, zorgen ervoor dat je met een fris gevoel kan slapen en uit bed stapt.

Lig je vaak te woelen in bed? Dan ondervindt je lichaam veel druk. Om van deze druk af te komen, is een matras-bodem combinatie, die zich snel en eenvoudig aanpast aan je lichaamshouding en voldoende raakvlak biedt, heel belangrijk. Op die manier ondersteun je je rug, in plaats van hem te belasten.

Een comfortabel bed is een topprioriteit

Het is niet alleen nodig om voldoende te slapen, ook comfortabel slapen is een topprioriteit. Meer nog; je kan beter iets korter slapen met een heel hoog rendement, dan heel erg lang zonder rendement. Haal je immers geen winst uit je bed, dan zal je lichaam onvoldoende herstellen. Een kwalitatief matras, lattenbodem en hoofdkussen zijn dus van groot belang. Aangezien niet iedereen dezelfde slaaphouding heeft, is het matras van Slaappunt voorzien van een comfortlaag met koudschuim, een drukverdeler en puntelastische Bonellvering. Zo sluit dit matras altijd aan bij jouw behoefte!

Zoek je een ergonomisch hoofdkussen? Kies dan voor een hoofdkussen met wollen sloop. Zo blijft de vulling langdurig op de dikte die jij hebt gekozen. Dankzij het kwalitatieve materiaal behoudt je kussen ook na jarenlang intensief gebruik zijn veerkracht.

Alleen natuurlijke materialen

Om nog meer van je nachtrust te genieten, gebruikt Slaappunt alleen natuurlijke materialen om matrassen en hoofdkussens te produceren. Geen giftige stoffen dus! Onze slaapadviseurs vertellen je er graag alles over!terug naar het overzicht

Een informatieavond van Slaappunt bij u thuis?

  • U krijgt een waardebon van 200 euro die mogelijk oploopt tot zelfs 370 euro.
  • Er hoeft naast jullie slechts 1 ander koppel (of 2 personen) aanwezig te zijn.
  • Uzelf en uw gasten hebben géén enkele koopverplichting.

Een gezellige informatieavond over gezond en heerlijk slapen.
Géén koopavond of –party. Lees hier meer over deze avond.

Boek een informatieavond

Een greep uit onze collectie

Bekijk al onze producten
Slaappunt