Word slaapadviseur

Ben jij ook zo tevreden over de producten en wat ze voor jou en je dierbaren betekenen dat je het tegen iedereen wilt vertellen? Het zal je zeker niet verrassen dat het merendeel van onze slaapadviseurs eerst zelf klant waren en vanuit hun enthousiasme besloten hebben dit ook met iedereen te willen delen.

En er ondertussen ook een leuk centje aan deze samenwerking te verdienen.

Kan ik dat wel?

Een vraag die elke goede slaapadviseur zichzelf ooit gesteld heeft. Slaap. Is niet op zoek naar die salestijger die alle producten kan aanprijzen. Wie zoeken we dan wel?

  • Een gulle gever
  • Een luisterend oor
  • Een ondernemend en eerlijk adviseur
Wat moet ik kunnen?

Ervaring is allerminst een vereiste om een goed slaapadviseur te worden. De enige investering die we van jou verwachten is je tijd en je inzet. Wij zorgen voor:

  • Een demonstratiepakket
  • Een interne opleiding en begeleiding door ervaren adviseurs
  • Alle administratie met de klanten
Samen gaan we dan een traject aan waar we je meenemen door alle ins en outs van onze producten. Maar leren we je ook allerhande andere producten op de markt kennen met hun voor- en nadelen. Zo weet je of deze geschikt zijn om te (blijven) gebruiken al dan niet in combinatie met onze producten.
Word slaapadviseur
Je komt terecht in een team enthousiaste collega-ondernemers die net als jij tevreden gebruikers van de producten zijn en met veel plezier door Nederland en België bij de mensen thuis begeleiding bieden naar een droombed.

Verdienste

Omdat je Slaap.’s allerbelangrijkste asset bent staat er een correcte verloning tegenover je inzet.