Onderdekens, ultiem comfort met Australische merinowol

Een goede nachtrust begint met de juiste basis, en onderdekens spelen hierin een cruciale rol. Bij Slaap. vinden we kwaliteit en comfort belangrijk. Daarom bieden we onderdekens gemaakt van 100% Australische merinowol. Deze onderdekens zijn niet alleen luxueus, maar ze dragen ook bij aan een gezonde en ontspannen slaap.

De handtekening van een Slaap. bed

Merinowol onderdekens, de handtekening van Slaap.

Ons 100% natuurlijk en Woolmark-gecertificeerd wollen onderdeken is gemaakt van de fijnste natuurharen van het Australisch merinosschaap en omdat de wol niet chemisch gereinigd is behoudt deze alle natuurlijke en heilzame eigenschappen.

Zo is deze hypo-allergeen en zelfreinigend. Door de ongekende isolerende werking van deze natuurharen zorgt het wollen onderdeken ervoor dat je bed in de zomer veel langer koel blijft aanvoelen en in de winter je eigen temperatuur lekker lang behouden blijft. 

Stramme spieren en gewrichten bij het opstaan behoren tot de verleden tijd en huidaandoeningen als eczeem verminderen zienderogen.

Waarom kiezen wij bij Slaap. voor onderdekens van merinowol?

De kwaliteit van merinowol staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke eigenschappen.
Australië heeft de perfecte omstandigheden voor het fokken van merinoschapen, wat resulteert in wol van de hoogste kwaliteit.

Schone lakens, elke dag opnieuw

1. Uitstekende Isolatie

Merinowol staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Het helpt je lichaamstemperatuur te reguleren, waardoor je warm blijft in de winter en koel in de zomer. Dit zorgt voor een comfortabele slaap gedurende het hele jaar.

2. Ademend

Een van de grootste vereisten van merinowol, toch van de merinowol die wij verwerken, is dat die niet ontvet mag zijn. Het materiaal neemt het vocht op en verwerkt het snel. Hierdoor blijft je lichaam droog tijdens de slaap. Dit voorkomt ook overmatig zweten en zorgt voor een gezond slaapklimaat.

3. Hypoallergeen

Merinowol is hypoallergeen, wat betekent dat het minder kans heeft om allergische reacties te veroorzaken. Het is geschikt voor mensen met een gevoelige huid en allergieën.

4. Duurzaam

Merinowol staat bekend om zijn duurzaamheid. Het materiaal behoudt zijn kwaliteit en vorm, zelfs na langdurig gebruik. Dit betekent dat je onderdeken jarenlang meegaat.

Luxe comfort voor een ontspannen slaap

Onze onderdekens zijn ontworpen om je slaapervaring te verrijken. Ze bieden niet alleen de voordelen van merinowol, maar ook een ongeëvenaard gevoel van luxe en comfort. Het zachte en weelderige gevoel van de onderdeken op je huid zorgt onmiddellijk voor een ontspannen gevoel.

Het unieke van slaap.

Bij Slaap. gaan we nog een stapje verder om je de ultieme slaapervaring te bieden. Onze onderdekens zijn gemaakt van 100% natuurlijke en zuivere scheerwol van het Australische merinosschaap. Wat onze onderdekens nog specialer maakt, is dat de wol niet chemisch gereinigd is, wat ervoor zorgt dat alle natuurlijke en heilzame eigenschappen behouden blijven.

Onderhoudsgemak

Onze onderdekens zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn zelfreinigend door de wolvetten die behouden zijn, anti-allergisch en kriebelen niet. Enkel regelmatig stofzuigen is voldoende. Wanneer er toch plekken op het onderdeken zijn, is het voldoende koud water te vernevelen over de wol. Laat de wol maar zijn werk doen.

Wolterusten, lieve schat!

Gezond slaapklimaat

Een gezond slaapklimaat is van het grootste belang voor een goede nachtrust. Onze onderdekens zijn hypoallergeen en zelfreinigend. Door de ongekende isolerende werking van deze natuurharen zorgt het wollen onderdeken ervoor dat je bed in de zomer veel langer koel blijft aanvoelen en in de winter je eigen temperatuur lekker lang behouden blijft.

Stramme spieren en gewrichten bij het opstaan behoren tot de verleden tijd en huidaandoeningen als eczeem verminderen zienderogen.

Verschillende type onderdekens

Bij Slaap. begrijpen we dat iedereen unieke slaapbehoeften heeft.
Daarom bieden we verschillende types onderdekens om aan deze verschillende behoeften te voldoen.

  1. Enkel onderdeken

Onze standaard enkel onderdeken biedt het basiscomfort en is ideaal voor wie op zoek is naar de voordelen van merinowol.

  1. Dubbel onderdeken met elastiek

Voor extra bevestiging en comfort bieden we een dubbel onderdeken met elastiek onder de matrassen door. Dit zorgt ervoor dat je onderdeken goed op zijn plaats blijft.

  1. Dubbel onderdeken met split

Voor verstelbare bedden hebben we een dubbel onderdeken met split.
Dit maakt het mogelijk om beide zijden van het bed afzonderlijk te verstellen zonder toe te geven aan comfort.

  1. Onderdeken voor waterbedden

Ons speciale onderdeken voor waterbedden zorgt voor de perfecte balans tussen ondersteuning en isolatie, wat essentieel is voor dit type bed.

Voor iedereen, voor elke nacht

Een onderdeken van slaap. is de perfecte aanvulling op je slaapsysteem. Het zorgt voor extra comfort en isolatie, wat vooral nuttig kan zijn bij koudere nachten. Het houdt je warmte vast en voorkomt dat je lichaam te veel afkoelt. Maar het zorgt ook voor de vochtverwerking tijdens warme nachten in de zomer. Een wollen onderdeken is ook heilzaam voor mensen die het heel snel warm hebben.

Wanneer je kiest voor een onderdeken van Slaap., kies je voor ultiem comfort, kwaliteit en een gezond slaapklimaat.

We begrijpen dat een goede nachtrust cruciaal is voor je algehele welzijn.
Daarom bieden we je de onderdeken op de maat van je bed helemaal gratis aan indien je één van onze adviseurs uitnodigt voor een info-avond thuis met 4 nieuwe gasten, zonder enige aankoopverplichting voor jou of je gasten.

Want iedereen verdient Slaap. Punt.