Over ons

Gaat u met ons mee op reis naar het bed van uw dromen? Eén van onze slaapadviseurs neemt u graag mee om samen te ontdekken hoe we van uw bed een droombed kunnen maken.

Vertellen dat je nachtrust van een amper te overschatten belang is voor je gezondheid is een open deur intrappen. Bij Slaap. begrijpen we heel erg goed dat het tegenwoordig erg moeilijk is om tussen alle bomen van tegenstrijdige informatie het bos van de waarheid te kunnen ontwaren.

Eén slaapsysteem voor iedereen!

Daarom hebben wij vanuit onze jarenlange ervaring en de feedback van onze duizenden klanten in Nederland en België 1 slaapsysteem ontwikkeld dat voorziet in zowel ondersteuning als ontspanning. Dat hygiënisch, gezond en uiterst comfortabel is. Een bed dat je helemaal met rust laadt.  

Eigen productie

Ga met ons mee op reis
naar het bed van je dromen

Ervaar hoe het is om (h)eerlijk
en ontspannen te slapen
100% natuurlijk slapen, licht als
een veertje en wollig zacht
Wolterusten voor iedereen.
Want iedereen verdient Slaap. Punt.

Het bed van je dromen

Slaap. luistert naar je verhaal om een oplossing aan te bieden waar je daadwerkelijk mee geholpen bent. Naar wat je huidige slaapsysteem is en waar je naartoe zou willen.

We bekijken samen hoe we je bed kunnen optimaliseren door alles wat goed is te behouden, maar ook te voorzien in wat vervangen of aangepast dient te worden.

Heb je nog geen bed?

Onze slaapadviseur begeleidt je in je keuze van afmeting, bodem en dekens. Hij of zij laat je zien welke stijlen we voor je in huis hebben.

Slaapadvies