Ergonomie

Een goed bed zorgt ervoor dat je ’s ochtends je bed beter uitspringt dan dat je er ’s avonds bent ingekropen. Een goed bed geeft ondersteuning maar ook ontspanning. 

Zo slaap je heerlijk diep en intens.

Onze rug dient ondersteund te worden, maar om exact te bepalen hoeveel steun je juist nodig hebt is onbegonnen werk. Je draait je ’s nachts tientallen keren om en je lichaam is ook nog eens constant in verandering. Denk hierbij maar aan de Feestdagen of een zwangerschap om maar enkele voorbeelden te noemen.

Daarom heeft Slaap. haar verantwoordelijkheid genomen om een slaapsysteem te ontwikkelen waarbij je niet hoeft te kiezen. Onze matras en lattenbodem bieden zowel een doorgedreven steun aan hen die ’s ochtends pijnen ervaren die ze overdag niet hebben als dat ze een heerlijke ontspanning bieden die ervoor zorgt dat je lekker diep kan slapen en ook voldoende uitgerust kan zijn.

Want iedereen verdient Slaap. Punt.

Onderhoud

Onderhoud

Beste klant, we willen je van harte bedanken voor de interesse in onze producten en het vertrouwen in ons bedrijf. Om ten volle en voor een lange tijd te kunnen genieten van onze producten geven we nog graag enkele tips mee.