Gezond slapen begint bij droog en ergonomisch slapen

Tijdens je slaap verlies je vocht. Dat is heel normaal, omdat je lichaam op die manier zijn temperatuur regelt. Vooral in de zomer, wanneer de nachten warm zijn en je meer zweet, kan het bed ‘s morgens weleens klam aanvoelen. Een matras en beddengoed die het vocht goed afvoeren, zorgen ervoor dat je met een fris gevoel kan slapen en uit bed stapt. Lig je vaak te woelen in bed? Dan ondervindt je lichaam veel druk. Om van deze druk af te komen, is een matras-bodem combinatie, die zich snel en eenvoudig aanpast aan je lichaamshouding en voldoende raakvlak biedt, heel belangrijk. Op die manier ondersteun je je rug, in plaats van hem te belasten.

Alleen natuurlijke materialen

Om nog meer van je nachtrust te genieten, gebruikt Slaappunt alleen natuurlijke materialen om matrassen en hoofdkussens te produceren. Geen giftige stoffen dus! Onze slaapadviseurs vertellen je er graag alles over!

Een comfortabel bed is een topprioriteit

Het is niet alleen nodig om voldoende te slapen, ook comfortabel slapen is een topprioriteit. Meer nog; je kan beter iets korter slapen met een heel hoog rendement, dan heel erg lang zonder rendement. Haal je immers geen winst uit je bed, dan zal je lichaam onvoldoende herstellen. Een kwalitatief matras, lattenbodem en hoofdkussen zijn dus van groot belang. Aangezien niet iedereen dezelfde slaaphouding heeft, is het matras van Slaappunt voorzien van een comfortlaag met koudschuim, een drukverdeler en puntelastische Bonellvering. Zo sluit dit matras altijd aan bij jouw behoefte!

Zoek je een ergonomisch hoofdkussen? Kies dan voor een hoofdkussen met wollen sloop. Zo blijft de vulling langdurig op de dikte die jij hebt gekozen. Dankzij het kwalitatieve materiaal behoudt je kussen ook na jarenlang intensief gebruik zijn veerkracht.