Matrassen

Slaap. heeft voor u een matras ontwikkeld dat zowel aangenaam zacht aanvoelt in de bovenste lagen als voorzien is van een veerkrachtige kern voor een optimale ondersteuning.

Klasse van de kenner

Wij nemen bij u de stress van de keuze weg en nemen de volledige verantwoordelijkheid door een matras aan te bieden dat door iedereen gebruikt kan worden.

Klasse van de kenner

Omdat ons matras voorzien is van een innovatieve en geneste pocketvering die varieert in veerlengte biedt ze een ongeziene combinatie van heerlijk slaapcomfort en opperste ondersteuning. De vering gebruikt de druk die jij op je matras zet om deze om te zetten in tegendruk. Zo krijg je exact de ondersteuning die je nodig hebt, ook wanneer je wat gewicht zou verliezen of aankomen. Je kan de foute keuze niet maken. Het spreekt echter voor zich dat de begeleiding van een erkend Slaap. adviseur en het gebruik van een goede bodem niet mogen ontbreken.

Door het gebruik van 100% ademende en natuurlijke materialen zal ons matras jarenlang fungeren als uw trouwe (bed)partner  en voorzien in een comfortabele en gezonde nachtrust. De zuivere Australische merinoswol verwerkt in de tijk van ons matras bezorgt ons het Woolmark-kwaliteitslabel net als de mogelijkheid om u maar liefst 10 jaar garantie op ons matras te bieden.

Want iedereen verdient Slaap. Punt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Slaappunt

Ontvang onze nieuwsbrief door je in te schrijven via het onderstaande formuliertje.

Je kan je later nog steeds makkelijk uitschrijven, moest dat gewenst zijn.