Donzen dekbedden

Wil je genieten van ultiem slaapcomfort en een gevoel van gewichtloosheid? Dan is een donzen dekbed van Slaap. precies wat je nodig hebt. Niets voelt zo luchtig en luxueus aan als slapen onder een echt donzen dekbed. Net zoals een moedergans haar nest met zorg beschermt, nemen onze donzen dekbedden je mee op een reis door de wolken, waar comfort en ademend vermogen centraal staan.

2 soorten donzen dekbedden

90% Grijze Hongaarse ganzendons

Dit donsdeken bestaat voor 90% uit zuivere dons van grijze Hongaarse ganzen.  Het wordt afgewerkt met een tijk van Perkaal katoen.  Het gebruik van Grijze Hongaarse ganzen garandeert hoogwaardige kwaliteit en uitstekende isolatie. Het dekbed is gevuld in een kamerstep patroon, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het dons en voorkomt dat er koude plekken ontstaan.

100% witte Poolse ganzendons

Onze andere optie is een donsdeken van 100% zuivere witte Poolse ganzendons van volgroeide dons. Dit dekbed is afgewerkt met een tijk van katoensatijn, dit zorgt voor een zachte en luxueuze ervaring. Poolse ganzendons staat bekend om zijn uitzonderlijke zachtheid en isolerende eigenschappen. Het biedt een ongeëvenaard slaapcomfort.

Onderhoud van donzen dekbedden

Het is belangrijk om donzen dekbedden op de juiste manier te onderhouden voor een langdurig gebruik en behoud van kwaliteit. 

 • Niet zelf reinigen: Donzen dekbedden mogen niet zelf gereinigd worden.
  Het is raadzaam om ze elke 3 tot 5 jaar te laten reinigen door een gespecialiseerde firma.
  Dit zorgt ervoor dat je dekbed fris en hygiënisch blijft.
  Uiteraard bieden wij deze reinigingsservice aan.
 • Draai je donsdeken om bij elke verschoning van de lakens: Zo blijven de vederlichte donsvlokken mooi verdeeld zitten over de kamers van het donsdeken.

 

Hoogwaardige afwerking

 • Kamerstep patroon
  Het kamerstep patroon waarin het dons is verdeeld, zorgt ervoor dat het dons gelijkmatig blijft verdeeld en voorkomt dat het zich ophoopt op bepaalde plekken.
 • Tijk van hoogwaardige materialen
  De tijk van het dekbed is van hoogwaardige materialen gemaakt, zoals Perkaal katoen en katoensatijn afhankelijk van het type dekbed. Dit garandeert duurzaamheid en comfort.

Kies voor ultiem slaapcomfort

Met een donzen dekbed van Slaap. kies je voor een uitstekende nachtrust. Onze donzen dekbedden combineren lichtheid, warmte en ademend vermogen, dit resulteert in een ongekend slaapcomfort. Voel je gewichtloos en droom heerlijk weg onder onze hoogwaardige donsdekens.